Gevelreiniging

Uw gevel is als het ware het visitekaartje van uw woning. En die wilt u dan natuurlijk laten stralen. Met de hulp van Ludoclean en onze nieuwste technologieën wordt uw woning onderhouden. Onze stoombehandeling kan toegepast worden op allerlei materialen, maar is niet aan te raden op oude of kwetsbare materialen. Met deze milieuvriendelijke techniek reinigen wij uw gevel zonder chemicaliën op een zachte maar grondige manier. Zo draagt u een steentje bij aan het milieu én aan het onderhoud van uw woning!

Voor en Na de Lucoclean stoombehandeling

REINIGEN VAN CREPI

Crepi als gevelbepleistering geeft een moderne en stijlvolle toets aan uw woning. Het enige minpuntje? De reiniging. Deze laat u best doen door een professional met de nodige kennis en ervaring.
Een hogedrukreiniger werkt niet goed met minerale krabpleister want dan kunnen er stukken crepi loskomen. Voor synthetische pleister kunt u reiniging onder lage druk of softwash gebruiken.

OPTIES

  • Stoomreiniging: 25 bar maximum onder 140°C water
  • Hogedrukreiniging
  • Nabehandeling/bescherming met onze topproducten van Sto

PRIJZEN EN PLAATSBEZOEK

Op aanvraag via info@ludoclean.be

REINIGEN VAN gevelsteen

Om uw gevelsteen optimaal te beschermen wordt er aangeraden om de gevel te impregneren en deze te beschermen tegen weer en wind.
Bij Ludoclean bieden wij deze dienst aan na het reinigen van de gevel.
Impregneren is een zeer efficiënte manier om vocht te bestrijden door het aanbrengen van een waterafstotende vloeistof op de gevel. Deze vloeistof maakt het extra moeilijk voor mossen en algen om zich te hechten aan de muur. U geniet dus langer van een schone gevel.

OPTIES

  • Stoomreiniging: 25 bar maximum onder 140°C water
  • Hogedrukreiniging
  • Nabehandeling/bescherming met onze topproducten van Technicum

PRIJZEN EN PLAATSBEZOEK

Op aanvraag via info@ludoclean.be

Voor en Na de Lucoclean stoombehandeling